3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort

Prijs: € 75,00
Geplaatst in: Schilderijen
Adverteerder: Monique Veldhoen (alle advertenties van adverteerder)

Omdat ze in de weg staan, een uniek aanbod, vandaag nog op te halen voor een lage prijs:

3 schilderijen/steendrukken Marion van Nieuwpoort (vrouw Poen de Wijs)

Aangeboden drie steendrukken van de bekende kunstenares Marion van Nieuwpoort (1950-2008), waaronder 'Am thuner See'. Het zijn drie ingelijste steendrukken van 73,5x102,5cm, allen gemaakt in 1987 (zie foto's). De waarde van de steendrukken is per stuk €750,-.

De steendrukken verkopen we het liefst samen maar mag ook per stuk.

Bij interesse graag een e-mail. We reageren snel. Biedingen die je plaatst zijn per item.

Marion van Nieuwpoort (1950-2008):

OpleidingKoninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag (1973-1978)Marion van Nieuwpoort schildert in verstrengelende uitersten, lichtvoetig en diep bewogen, teder en dramatisch. Haar werk zit vol dubbele bodems. Het prononceert en nuanceert, biedt zekerheid en prikkelt de twijfel. Haar schilderijen tonen een poëtische inspiratie vanuit een optimistische ziel. Het werk straalt kwetsbaarheid in robuuste harmonie. De vele, vaak felle kleurschakeringen, van ingetogen tot uitbundig hartstochtelijk, vertellen haar diep doorleefde verhalen. Tonen onverbloemd haar intense betrokkenheid bij het wonder van het leven. Vormen even zovele diamanten in haar wonder van een leven.Marion van Nieuwpoort heeft nooit gekozen voor het vak van kunstschilder, ze is het altijd geweest. Haar werk is onder andere vertegenwoordigd in de kunstcollecties van KPN en TNT Post, beiden in Den Haag.


Gerelateerde advertenties

E-mail adverteerder

3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort 3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort 3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort 3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort 3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort 3 unieke steendrukken schilderijen Marion van Nieuwpoort